Cancellations Systeem

Het is slim om op een strategische manier roulette te spelen. Het is een spel waar je grote winsten kunt realiseren. Het is echter ook een spel waar je jouw speelgeld snel verspelen kunt. Zeker als je geen systeem hebt is het gemakkelijk om willekeurig je geld in te zetten en te verliezen. Natuurlijk wil je dat graag voorkomen. Het is daarom beter om een systeem te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor het Cancellations systeem bij het roulette spel. Graag vertellen we je meer over deze roulette strategie.

Speel direct online roulette met het Cancellations Systeem

Cancellations SysteemEen andere naam?

Het Cancellations roulette systeem staat ook bekend als het Labouchere systeem. Het is een strategisch roulette spel. Het is een goed systeem dat geen garantie is voor grote winsten trouwens. Het is echter wel een systeem waarmee je jouw kansen op winst kunt verhogen bij het online roulette. Een andere naam voor deze strategie is trouwens ook Cross out strategie en split Martingale systeem. Het is geen moeilijk systeem. Voordat je begint te spelen bepaal je wat je winst moet zijn. Je stopt pas met spelen als deze winst is behaald. Het is natuurlijk ook slim om een verlieslimiet vooraf vast te stellen.

Hoe werkt het roulette systeem nu?

Je bepaalt eerst hoeveel winst je wilt behalen. Laten we zeggen dat het 15 euro moet zijn. Je schrijft dit op en legt het naast je neer. Nu maak je een serie van getallen welke samen 15 zijn. Het kan 1,2,3,4,5 zijn. Heel gemakkelijk. Nu tel je de twee buitenste getallen bij elkaar op. Dit is 1 en 5 = 6. Je inzet is nu 6 euro. Als je wint haal je deze twee cijfers weg en zet je 2 en 4 is wederom 6 euro in elke volgende ronde. Heb je een ronde verloren? Schrijf dan het verlies aan het einde van het lijstje. Het zou hier dus 6 euro zijn. Het wordt dan 1,2,3,4,5,6 zijn. De volgende inzet is dan 7 euro. Je moet net zo lang doorspelen tot je geen getallen meer Rouletteop je papier hebt staan en natuurlijk de vastgestelde winst is behaald.

De pro’s!

Als je wat meer ervaring hebt met het systeem dan kun je ervoor kiezen om met meerdere getallenreeksen te gaan spelen. Op die manier is het mogelijk om een goede prijs te behalen. Ook kan het wat spannender zijn voor je om zo meerdere ronden achter elkaar te gaan spelen.

Een tip van de pro’s?

Spelers die vaak gebruik maken van dit systeem geven aan, dat wanneer je meerdere ronden achter elkaar verliest en dus de getallenreeks langer wordt je beter kunt stoppen en overnieuw kunt starten. Het klinkt als een beetje vals spelen. Het is echter wel jouw geld! Het is natuurlijk slim om eerst een paar ronden gratis te spelen om dit roulette systeem uit te testen. Op die manier kun je zien of het goed bij je past en of je er ook mooie prijzen mee kunt winnen. Een slimme zet natuurlijk! Veel succes met dit online roulette systeem.

Lees meer over de verschillende roulette strategieën