Fibonacci Roulette Systeem

Er zijn verschillende systemen om de kansen om te winnen bij roulette te verhogen. Het Fibonacci roulette systeem is een manier om te gebruiken. Het is een progressieve gokstrategie die als een van de gemakkelijkste systemen wordt bestempeld. Het is belangrijk om uw inzet aan te passen volgens de Fibonacci reeks die de inzet bij het verlies en de winst aanpast. Het is nodig om te kiezen voor een enkelvoudige winkans. Je kunt hierbij inzetten op rood of zwart, even of oneven of op 1 tot 18 of 19 tot 36.

Speel direct online roulette met het Fibonacci Systeem

Fibonacci Roulette SysteemWat is nu de Fibonacci reeks?

Laten we eerst uitleggen wat de Fibonacci reeks is. Eeuwen geleden heeft een Italiaanse wiskundige de Fibonacci reeks bedacht. Hij heeft veel les gehad in Noord-Afrika op het gebied van wiskunde. Hij zag dat ze er de nul ook gebruikten en de berekeningen veel nauwkeuriger waren. In de Da Vinci Code is de Fibonacci reeks ook genoemd. het is een reeks van cijfers die als volgt verloopt: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,… (zo gaat het oneindig verder).
De eerste twee nummers worden niet opgeteld. De volgende nummers zijn de som van de twee voorgaande nummers. Het gaat dus als volgt: 1=0+1; 2=1+1; 3=2+1; 5=2+3; 8=3+5; 13=5+8; 21=8+13, 34=13+21; en zo gaat het steeds verder.

Hoe kun je deze strategie toepassen?

Als je begint met deze strategie dan ga je inzetten volgens de Fibonacci reeks. Als je een keer een ronde verliest dan ga je twee inzetten terug. Als je wint dan ga je naar het volgende nummer met de inzet.

Roulette spelKun je echt winnen met de Fibonacci strategie?

Natuurlijk is de belangrijkste vraag of je ook daadwerkelijk wat kunt winnen met deze strategie. Het is belangrijk om de Fibonacci strategie voor de lange termijn toe te passen. Het is ook belangrijk om de strategie alleen toe te passen op een enkelvoudige winkans, zoals we hierboven noemden. Statistisch is de winkans dan 48,6 procent. Het is natuurlijk geen waterdichte strategie waardoor je alleen maar kunt winnen. Het zou de spanning natuurlijk ook uit het spel halen.
Een belangrijk obstakel bij deze strategie is de maximale inzet die bij een roulette tafel is toegestaan. De inzet neemt ook wat langzamer toe in vergelijking met de Martingale strategie. Tevens kan het een wat eentonig verhaal worden. Ook zal u tijdens de meeste speelronden geen positieve balans hebben. Een winst compenseert namelijk slechts twee verliezen. Het kan frustrerend zijn als je steeds op verlies blijft staan.

Eerst testen!

Bij eigenlijk alle online casino’s is het mogelijk om gratis te spelen. Hierdoor is het mogelijk om gratis te oefenen. Je kunt de strategie zelf gaan toepassen zonder je eigen geld in te zetten. Ook is het mogelijk om zo te zien hoe de Fibonacci strategie je aanspreekt. Wacht niet langer en kies ervoor om hier te starten. Vervolgens kun je jouw eigen geld gaan inzetten. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om succesvol deze strategie toe te passen. Wacht niet langer en ontdek hoeveel geluk je in het spel hebt!

Probeer Gratis online Roulette!  Lees meer over Roulette strategieën!