Roulette systemen

Sinds het ontstaan van het roulette spel wordt er al nagedacht over roulette systemen waarmee de kans op winst kan worden verhoogd. Tegenwoordig zijn er meer dan tien verschillende roulette strategieën bedacht die veel worden gebruikt door roulette spelers. Natuurlijk kun je ook zonder strategie spelen, maar de kans om het spel te winnen is dan kleiner. Lees daarom dit artikel en bepaal welk roulette systeem jij voortaan gaat gebruiken.

Speel direct online roulette met je favoriete systeem

Roulette systemenRoulette systeem gebruiken vereist geduld

Aan de hand van een roulette systeem wordt bepaald hoe hoog de kans is dat het balletje op bepaalde vakken of getallen valt. De uitslagen van de voorgaande rondes worden bij deze berekeningen meegenomen. Daarom kan het soms even duren voordat je inderdaad winst maakt met een bepaald roulette systeem. Als je een paar rondes verliest, is het vaak nog te vroeg om te stoppen. Na een aantal rondes maak je wellicht wel winst. Je moet daarom geduld hebben als je een bepaald roulette systeem toepast. Echter moet je uitkijken dat je niet teveel geld verliest en uiteindelijk met groot verlies naar huis gaat.

Keuze maken uit de roulette systemen

Er zijn verschillende roulette systemen beschikbaar en soms kan het lastig zijn om een keuze te maken. Onderzoek de ervaringen van andere personen met de verschillende strategieën en maak aan de hand hiervan je keuze. Probeer de strategie vervolgens uit met een gratis online roulettespel en kijk of het inderdaad werkt. Als je een aantal keren Roulette voor geldroulette hebt gespeeld met een bepaald systeem en het systeem lijkt niet te werken, kun je beter kiezen voor een andere strategie. Dit nieuwe systeem kun je het beste ook weer een aantal keer uitproberen met een gratis spel. Nadat je een aantal strategieën hebt geprobeerd en je weet welk systeem het beste is, kun je dit systeem toepassen tijdens een echt roulette spel. Kijk ook hier steeds of het systeem wel goed genoeg werkt. Als je steeds alleen maar geld verliest, kun je in het vervolg beter een andere strategie gebruiken.

Probeer Gratis online Roulette! 

Tips bij het roulette spel

Als je met een systeem gaat spelen, moet je erop letten dat je niet teveel geld verliest. Sommige mensen verwachten dat ze uiteindelijk veel winst zullen maken, omdat ze hebben gelezen dat anderen goede ervaringen hadden met de strategie. Roulette blijft echter een gokspel en je kunt veel geld verliezen als je weinig geluk hebt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je meer geld verliest dan je kunt missen en uiteindelijk in de schulden terecht komt.

Art rouletteSpeel je roulette met een systeem? Dan is het goed om een maximum verliesbedrag en een maximum winbedrag in te stellen. Dit is trouwens ook verstandig om te doen als je het spel speelt zonder gebruik te maken van een roulette systeem. Als je onder het verliesbedrag komt, stop je direct met spelen. Ook stop je als je het maximum winbedrag hebt bereikt. Hiermee kun je voorkomen dat je al je winst direct weer verliest aan het roulette-spel. Velen willen namelijk nog meer geld winnen en uiteindelijk kunnen ze hierdoor alles verliezen. Stel daarom altijd een maximum verliesbedrag en een maximum winbedrag vast en houd je hier ook aan. Het kan verstandig zijn om niet meer contant geld mee te nemen dan je kunt missen en je pinpas thuis te laten. Zo weet je zeker dat je niet meer uitgeeft dan je kunt missen.

Lees verder over Roulette Strategieën