Dozijn Roulette Systeem

Om te winnen bij roulette is er meer nodig dan alleen maar wat geluk. Het is belangrijk om een strategie of systeem te kiezen. Op die manier is het mogelijk om je kansen direct een stuk te verhogen om te winnen. Iets wat natuurlijk wel van groot belang is. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed systeem of strategie te kiezen. In dit artikel zullen we het dozijn systeem met je bespreken. Het dozijn roulette systeem is een strategie om je kansen om te winnen te verhogen.

Speel direct online roulette met het Dozijn Systeem

Hoe werkt het systeem?

Het dozijn roulette systeem zet volgens een vast schema in op de verschillende dozijnen. Het roulette heeft geen geheugen en een doijn valt in theorie 1 op de 3 keer per rond. Het is echter afwachten tot een dozijn negen keer niet is gevallen. Hierna gaan we direct inzetten op het dozijn volgens een specifiek schema. Hieronder zie je het schema.

De Inzet Het totaal De yitbetaling Jouw winst
1 1 3 2
1 2 3 1
2 4 6 2
3 7 9 2
4 11 12 1
6 17 18 1
9 26 27 1
15 41 45 4
22 63 66 3
37 100 108 8
55 155 165 10
85 240 255 15

 Je kunt winnen met deze strategie!

Aangezien we pas starten als er negen keer niet op een specifiek dozijn een prijs is gevallen kun je met een inleg van honderd euro nog tien keer 10 euro inzetten. Als er 19 keer achter elkaar niet is gewonnen op een specifieke dozijn dan heb je verloren. Als je 240 euro investeerd dan heb je nog twee extra kansen om te winnen.

Verhoog je kansen

Je kunt het spel op meerdere roulette tafels gaan volgen om zo sneller een kans te zien wanneer er negen keer geen prijs op een van de dozijnen is gevallen. Je kunt ook besluiten oDozijn Roulette Systeemm nadat er zes keer geen prijs op een het dozijn is gevallen je geld in te gaan ztten.

Het nadeel van dit systeem

Het grootste nadeel van dit systeem is toch wel dat het een tijdrovende klus is om een minimale winst te krijgen. Het is echter een systeem wat hoge kansen op winst biedt en kleine kansen op verlies.

Voordat je jouw eigen geld gaat inzetten bij dit systeem!

Het is slim om jouw geld pas in te gaan zetten als je het systeem goed kent en beheerst. Kies er daarom eerst voor om naar een online casino te gaan om het systeem uit te testen tijdens het gratis spelen. Je zult dan zien hoe het systeem werkt en ook of je er een leuke winst mee kunt maken. Het is volop genieten om een mooie prijs te kunnen winnen met dit systeem. Bekijk de mogelijkheden, ontdek het spel en speel dan met je eigen geld!

Veel succes om mooie prijzen te winnen met het dozijn roulette spel! Het is een uitstekend systeem om met een minimale verlieskans prijzen te winnen.

Lees meer over de verschillende roulette strategieën