Parlay Systeem

Parlay SysteemDit systeem is een progressief goksysteem. Om het helemaal correct te noemen: het is een positief progressief goksysteem. Het betekent dat de inzet iedere keer als je wint omhoog moet gaan. Iedere keer als je aan het verliezen bent dan ga je naar de oorspronkelijke inzet. Het grote voordeel het Parlay systeem is dat je hierdoor nooit je volledige budget riskeert. Je gaat immers altijd weer terug naar je oorspronkelijke inzet. Het Martingale systeem werkt hierin anders. Hier verdubbel je iedere speelronde wanneer je verliest je inzet. Je gaat dus steeds meer inzetten, terwijl je niet eens wint. Natuurlijk verlies je wel iedere keer je inzet als je jouw geld inzet. Het is niet gegarandeerd dat je de volgende ronde wel wint. Het is ook mogelijk dat je meerdere ronden achter elkaar verliest.

Speel direct online roulette met het Parlay Systeem

Een vergelijkbaar systeem

Het Parlay systeem is te vergelijken met de Paroli strategie. Hier wordt de lengte van de winreeks ingeperkt. Bij het Parlay roulette systeem is er geen einde aan de winstreeks en stop je dus op een gegeven moment. Het gokken onder het Parlay systeem is een stuk flexibeler. Het is namelijk mogelijk om bij het Parlay systeem je geld in te zetten op een groot aantal mogelijkheden. Je kunt voor rood of zwart kiezen, maar ook voor een straat of een kolom. Hierdoor is deze strategie een stuk leuker om mee te spelen.
Het is ook een gemakkelijk systeem. Je hebt er namelijk geen rekenmachine nodig of een groot kladblok om van alles bij te houden.

Lees meer over Roulette strategieën! 

Roulette spelHet roulette systeem in de praktijk!

Voordat u met spelen begint moet u meerdere beslissingen nemen. Ten eerste moet u bepalen wat de winstdoelstelling is en daarnaast wat u aan geld wilt inzetten. Als u dit heeft gedaan dan begint u te spelen op basis van een van de goktypen.

Begin bijvoorbeeld met een winstdoelstelling van 10 euro en een winstdoel van 240 euro. U zet 10 euro in op rood en u wint. Vervolgens zet u 20 euro in op oneven. U wint! U zet nu 30 euro (de winst en de normale inzet) in op een volgend spel. U zet in op zwart! U wint. U speelt verder met 40 euro. U zet in op een dozijn. En u wint weer! U heeft nu 120 euro. Nu zet u in op even ! U wint en ontvang 240 euro. Nu stopt u! Het winstdoel is bereikt. U kunt nu weer starten met 10 euro als u dat wilt.
Als je trouwens verliest dan ga je weer terug naar de normale inzet van 10 euro.

Enkele tips voor dit roulette systeem!

Iedere keer als je verliest ga je weer terug naar de oorspronkelijke inzet. Blijf ook niet bij een goktype, maar zet in op straten, dozijnen, kolommen, rood of zwart en even of oneven. Kies ook voor 1 tot 18 of 19 tot 36 bijvoorbeeld. Hierdoor houdt u het leuk met volop variatie.

Kun je geld winnen me de Parlay Strategie?

Test het uit en ontdek zelf hoe het werkt! Je kunt natuurlijk starten met het uittesten in de gratis speelronden van een casino.

Probeer Gratis online Roulette!