Red Bet Systeem

Het Red Bet systeem is een handige roulette strategie waarbij het meest ingezet wordt op rood. Aangezien de meeste roulette spelers statisch gezien op rood inzetten, is ervoor gekozen om bij deze strategie ook voor rood te gaan en niet voor zwart. De naam van het systeem is hier uiteraard ook op gebaseerd. In dit artikel vertellen we je meer over de Red Bet strategie en hoe je dit kunt toepassen.

Speel direct online roulette met het Red Bet Systeem

Gebruikmaken van het Red Bet systeem

Als je van het Red Bet systeem gebruik wilt maken, zet je de eerste ronde enkel een basisinzet in op rood. Bij verlies zet je ook een basisinzet in op zwart en verdubbel je je inzet op rood. In de volgende rondes verdubbel je steeds je inzet op raad en houd je de basisinzet op zwart hetzelfde, als je een ronde verliest. Win je een ronde? Dan begin je weer opnieuw en zet je enkel een basisinzet in op rood. Deze methode is heel eenvoudig en vrijwel iedereen kan hem dan ook wel toepassen.

Red Bet SysteemHoe hoog is de kans op winst?

Aangezien de kans 50/50 is dat het balletje op een rood getal valt, is de kans op winst ook 50%. Statistisch gezien zou je elke twee rondes dus eenmaal moeten winnen.Als je een ronde hebt verloren, verdubbel je de inzet. Hiermee zorg je ervoor dat je alsnog winst maakt als je de volgende ronde wint. Door steeds een basisinzet in te zetten op zwart zorg je ervoor dat je toch nog wat geld overhoudt, zelfs als je steeds verliest.

Lees meer over Roulette strategieën! 

InzetVoorbeeld van roulette met de Red Bet strategie

  1. Je zet een basisinzet van 2 euro in op rood en niets op zwart. Je verliest de ronde.
  2. Je verdubbelt je inzet op rood en je zet dus 4 euro in, op zwart zet je de basisinzet van 2 euro in. De bal valt op rood en je maakt dus 4 euro winst.
  3. Je zet een basisinzet van 2 euro in op rood en niets op zwart. Je verliest de ronde.
  4. Je verdubbelt je inzet op rood en je zet dus 4 euro in, op zwart zet je de basisinzet van 2 euro in. De bal valt op zwart en je maakt dus 4 euro verlies.
  5. Je verdubbelt je inzet op raad en je zet dus 8 euro in, op zwart zet je de basisinzet van 2 euro in. De bal valt op rood en je maakt dus 12 euro winst.
  6. Etc.

Als je pas na een aantal rondes een ronde wint met het Red Bet systeem, kun je dus alsnog winst maken. Het is daarom van belang dat je geduld hebt, net zoals je dat moet hebben bij andere roulette strategieën. Echter als je steeds blijft verliezen is het verstandig om op een gegeven moment te stoppen. Soms kun je een slechte sessie hebben en ga je uiteindelijk met verlies naar huis. Zorg ervoor dat je van tevoren altijd een verlieslimiet opstelt, zodat je geen geld dat je niet kunt missen inzet en vervolgens verliest.

Probeer Gratis online Roulette met het Red Bet systeem!