Pivot Systeem

Een roulette strategie die voor veel andere roulette systemen de basis heeft gevormd is de Pivot strategie. Het Pivot systeem is een van de oudste systemen in de wereld van de roulette. Het is een systeem welke door veel slimme gokkers wordt gebruikt. Het is mogelijk om met dit systeem je kansen op een constante winst te verhogen. Ook helpt het je om snel de juiste keuzes te maken. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoe dit systeem werkt, voordat je het gaat gebruiken. Graag bespreken we met je hoe dit roulette systeem werkt en hoe je het kunt toepassen om mooie prijzen te winnen aan de roulettetafel.

Speel direct online roulette met het Pivot Systeem

Pivot SysteemDe gedachte achter de Pivot strategie

Deze strategie gaat uit van de wet van de derde of de Law of the Third. Het is gebaseerd op een natuurwet waarbij van de 36 nummers er bij 36 ronden slechts 24 voorbij zullen komen. De strategie geeft eigenlijk aan, dat de nummers niet zo willekeurig vallen als we altijd denken. De kans om te verliezen is door deze wet dan ook minimaal. Het enige wat je moet doen is de tijd nemen om bij een roulette tafel goed op te letten welke nummers vallen. Als er een nummer voor de tweede keer valt, dan is dat je Pivot nummer. Nu moet je er consequent 36 ronden op gaan inzetten. Of tenminste tot je wint natuurlijk.

De strategie van Pivot in de praktijk

Het is goed om zelf de strategie uit te testen. Bekijk welke getallen voorbijkomen en houdt het bij. Noteer iedere keer als de bal in het spel gebracht wordt waar deze eindigt. Als een cijfer voor de tweede keer voorkomt dan kun je starten. Je kunt dan namelijk gaan inzetten op dat getal. Als het getal na 36 ronden nog niet is teruggekomen dan neem je je verlies. Als het getal wel voorbijkomt dan incasseer je de winst en stop je met spelen. Het is niet complex. Je moet wel geduldig zijn.

Lees meer over Roulette strategieën! 

InzetJe winkansen verdubbelen?

Het is goed om bij dit spel op meerdere wielen te letten. Zo kun je sneller een pivot getal in de gaten krijgen. Je kunt hier vervolgens op gaan inzetten en ervoor zorgen dat je sneller en ook meer kunt winnen. Natuurlijk moet je hier wel het juiste budget voor hebben.

Waar te starten?

Natuurlijk is het goed om aan de roulettetafel te starten en de getallen in de gaten te houden. Het is echter beter om eerst te ontdekken hoe het systeem nu precies werkt en of het je wel aanstaat. Dit kun je het beste doen door het Pivot systeem uit te testen in de gratis delen van de online casino’s. Hierdoor kun je ontdekken of het een systeem is wat jij ook wilt toepassen of dat het een systeem is wat niets is voor jou. Als het systeem je aanstaat kun je vervolgens beslissen om met je eigen geld te gaan spelen. Het is heerlijk om dan natuurlijk snel met je pivot getal te scoren.

Probeer Gratis online Roulette! 
Wat is je leeftijd?

age